Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Încă un pas făcut pentru lărgirea la patru benzi a drumului ce leagă Timișoara de Moșnița Nouă!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A fost emisă autorizația de construire pentru lărgirea la patru benzi a drumului ce leagă Timișoara de Moșnița Nouă.

CITEȘTE ȘI: E oficial! Miercuri începe dezinsecția și deratizarea la Timișoara!

Una dintre cele mai importante investiții ale Consiliului Județean pentru timișoreni are acum autorizație de construire. Mai exact, este vorba despre modernizarea drumului județean Timișoara - Moșnița Nouă, pe o lungime de 4.1 km. Lucrarea, cu o valoare estimată de 34.000.000 lei, urmează să intre în licitație în termen de o lună.

Fondurile necesare sunt asigurate din bugetul Consiliului Județean, cât și prin Programul Național de Dezvoltare Locală - PNDL.

Depunem toate eforturile pentru a se putea lucra la drum încă din acest an. În lipsa unor contestații, vom avea constructor desemnat în câteva luni. Știm că răbdarea oamenilor este limitată, pe bună dreptate. Acest drum trebuia să fie lărgit acum mulți ani. Cel mai bun lucru pe care-l putem face este să lucrăm la turație maximă și să dăm drumul la cât mai multe lucrări importante pentru timișeni”, spune președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

CITEȘTE ȘI: Roxana Iliescu, noua achiziţie a PRO România! Ce funcţie va ocupa în cadrul organizaţiei judeţene?

Vor fi realizate sensuri giratorii, trotuare, piste de biciclete și iluminat public pe întreg traseul. În plus, vor fi plantați peste 1000 de arbori și se vor amenaja accese către străzile laterale și rigole de scurgere a apelor pe ambele părți ale drumului. De asemenea, lucrarea prevede atât alveole pentru staționarea autovehiculelor, cât și stații pentru transportul în comun.

Ultima modificare Luni, 08 Aprilie 2019 14:03

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login