Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Încă un drum județean a fost reabilitat! Au fost asfaltaţi 7,7 km de şosea, în zona Deta

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Județean Timiș a inaugurat astăzi drumul proaspăt reabilitat care face legătura între Deta – Opatița – Birda.

CITEȘTE ȘI: Aparatură nouă care ajută la diagnosticarea și tratarea cancerului, ajunge la Institutul OncoGen până la sfârșitul anului!

Drumul are o lungime de 7,7 km și a fost asfaltat, spre bucuria locuitorilor din zonă.

Inaugurăm azi ultimul drum județean din rețeaua județeană pe anul 2018. Este un drum care leagă Deta, Opătița și Birda. Un drum de 7,7 kilometri, în valoarea de 8,5 milioane de lei, realizat din bugetul Consiliului Județean Timiș. Au fost realizate accesele la drumurile laterale, au fost realizae șanțuri de beton, și cel mai important e că asigurăm condiții de trafic bine puse la punct pentru cei care circulă în această zonă, un acces mult mai facil spre orașul Deta al locuitorilor din comunele învecinate”, spune președintele CJT, Călin Dobra. 

drum 4 1

Ne bucură că am reușit să facem legătura între un punct important dintre Birda și Deta, care de 5 ani de zile ne chinuim să aem această legătură. Este un drum important pentru toate comunele din zonă. Era un drum din piatră deteriorat și se circula foarte greu”, spune primarul comunei Birda, Gheorghe Stoian.

Prin această investiție, s-a realizat modernizarea infrastructurii, lățimea părții carosabile fiind  prevăzută la 6,50 m, cu acostamente de 2x0,75 m. În cadrul acestui proiect au mai fost realizate: 32 de de racorduri cu drumurile și străzile laterale, toate accesele necesare la proprietăți, podețe laterale și podețe transversale, dispozitivele de scurgere a apelor (șanțuri noi de pământ și șanțuri betonate).

CITEȘTE ȘI: Ea este tânara care a murit după ce a intrat cu maşina, într-o autoutilitară

Valoarea totală a lucrărilor de reabilitare a drumului județean 8,5 milioane de lei fără TVA, fonduri asigurate din bugetul propriu al Consiliului Județean Timiș.

Ultima modificare Marți, 27 Noiembrie 2018 15:41

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Vom merge pe patru benzi până la Sînandrei! Proiectul de lărgire a drumului prevede şi amenajarea unei piste pentru biciclişti

Vom merge pe patru benzi până la Sînandrei! Proiectul de lărgire a drumului prevede şi amenajarea unei piste pentru biciclişti

Dezvoltarea economică a zonei din jurul Timişoarei necesită şi ample investiţii în infrastructură, motiv pentru care CJT a demarat proiecte în acest sens.

Detalii

Veste mult așteptată de timișorenii din zona Blașcovici! Va fi construită o nouă creșă pe Calea Bogdăneștilor

Veste mult așteptată de timișorenii din zona Blașcovici! Va fi construită o nouă creșă pe Calea Bogdăneștilor

Vești bune pentru timișorenii din zona Blașcovici. O nouă creșă va fi construită pe Calea Bogdăneștilor.

Detalii

A fost semnat contractul de finanțare pentru primele șapte tramvaie noi! Când vor ajunge noile garnituri la Timișoara?

A fost semnat contractul de finanțare pentru primele șapte tramvaie noi! Când vor ajunge noile garnituri la Timișoara?

A fost semnat contractul pentru primele șapte tramvaie noi! 

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login