Acțiune fulger a polițiștilor locali în Piața Verde din Timișoara! Au aplicat în total 23 de sancțiuni

Polițiștii locali au continuat și astăzi acțiunile fulger cu efective mărite, demarate în piețele agro-alimentare din oraș, desfășurate pe toate liniile. Astfel, aceștia au descins în Piața Verde, unde au luat măsuri în cazul persoanelor fizice autorizate, persoanelor juridice și producătorilor agricoli depistați încălcând legislația în vigoare.

Au fost aplicate în total 10 sancțiuni comercianților care au încălcat prevederile privind afișarea prețurilor, a altor date de identificare, ocupare a meselor fără plata taxelor aferente, în valoare de 2.800 lei. Pe linie de curățenie, societatea care se ocupă de administrarea pieței, SC Piața Verde SRL, a fost sancționată cu 2500 lei pentru neasigurarea curățeniei în perimetrul zonei în care se desfășoară acte de comerț.

Pe linie de circulație rutieră au fost aplicate trei sancțiuni la fața locului și 6 colante electronice în cazul autovehiculelor depistate parcate neregulamentar.

Au fost verificate și s-a luat măsura sancționării contravenționale în cazul a trei societăți comerciale din perimetrul pieței, două pentru lipsă acord de funcționare la sedii și una pentru lipsă acord terasă, în valoare totală de 1800 lei.

Verificările de acest gen în piețele din oraș rămân în atenția polițiștilor locali care vor efectua astfel de acțiuni și în perioada următoare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Autospecială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt, în dotarea ISU Timiş! Investiţia e de aproximativ 800.000 de lei

Consiliul Județean Timiș cumpără o ambulanță specială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt. Aceasta va intra în dotarea ISU Banat.

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii grave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.