Acoperișul Colegiului Național C.D. Loga din Timișoara va fi reabilitat! Investiția este de peste 500.000 de lei

Colegiul Național C.D. Loga din Timișoara va avea un nou acoperiș. Corpul care include sala festivă a liceului a fost realizat în 1949 și face parte din ansamblul de clădiri monumente istorice de interes local. 

De curând, municipalitatea a semnat contractul pentru reabilitarea acoperișului Sălii festive a Colegiului. Este o investiție în valoare de peste aproape 575.000 de lei, iar durata de implementare a contractului este de 7 luni.

Lucrările de intervenție includ înlocuirea învelitoarei de țiglă ceramică, ignifugarea și izolarea termică interioară a structurii și izolarea plăcii de peste etaj cu două straturi de vată minerală bazaltică. Lucrările nu vor afecta detaliile arhitecturale ale clădirii.

Conform auditului energetic aferent investiției, consumului de energie pentru încălzirea clădirii va fi redus cu aproximativ 60.000 de kWh/an.

Primăria Timișoara a angajat în anii precedenți investiții în reabilitarea clădirii, atât exteriorul, cât și spațiile interioare, precum și dotări pentru clase și laboratoare. Acest contract completează lucrările efectuate în anii trecuți.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Autospecială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt, în dotarea ISU Timiş! Investiţia e de aproximativ 800.000 de lei

Consiliul Județean Timiș cumpără o ambulanță specială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt. Aceasta va intra în dotarea ISU Banat.

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii grave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.