16 mașini sparte într-o singură parcare, noaptea trecută la Timișoara! Autorul a fost reținut de polițiști

16 mașini dintr-o parcare din zona Dâmbovița au fost sparte noaptea trecută! Persoanele păgubite au făcut în această dimineață plângere la Poliție.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că faptele se confirmă, iar din autoturisme lispeau mai multe bunuri.

Oamenii legii au început imediat o anchetă și în scurt timp au reușit să-l identifice pe făptaș. Este vorba despre un tânăr de 26 de ani, care se pare că ar avea și probleme medicale.

Tânărul locuiește în aceeași zonă din Timișoara, iar, la domiciliul acestuia, au fost descoperite bunurile sustrase din auto.

În această dimineață,10 aprilie, polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o parcare din zona Dâmbovița, au fost distruse 16 autoturisme. La fața locului, polițiștii au constatat că, prin distrugerea geamurilor laterale și lunetei, au fost sustrase din autoturisme diferite bunuri( casetofoane, materiale electrice și articole de îmbrăcăminte). Ca urma a verificărilor efectuate, polițiștii au reușit identificarea unui tânăr, de 26 de ani, bănuit de comiterea faptelor”, spune IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.