Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Vezi aici cine este lipitoarea care suge bugetul Direcției de Sănătate Publică Timiș

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Una dintre cele mai pângărite instituții din județul Timiș pare a fi Direcția de Sănătate Publică Timiș.

În anul 2016, şeful Serviciului de Control în Sănătate, Şerban Vlaicu, a fost prins în flagrant de către procurorii DNA în timp ce lua mită de la un om de afaceri.

Tot procurorii DNA au descoperit-o și pe Viorica Dumitru, director adjunct al DSP, care în perioada 2004 – 2015 a desfășurat nenumărate controale igienico–sanitare fără a avea acest drept.

Acum, în prim plan este Cornelia Cismaş-Malac, director economic al instituției, care conform unor surse din DSP, profită din plin dar ilegal, de privilegiile funcției pe care o deține.

CITEŞTE ŞI: L-ați văzut? Familia e disperată, nu mai știe nimic de el de două zile!

Unul dintre angajați ne-a dezvăluit faptul că la plecarea din funcția de director executiv, Cornelia Malac-Cismaș a făcut că uitată mașina de serviciu pe care o avea în dotare.

Potrivit noii fișe de post, directorul economic al instituției, nu are atribuții de serviciu în teren, prin urmare exploatarea autoturismului este nejustificată. Inventivă din fire, Cornelia Malac-Cismaș i-a găsit rapid autoturismului din proprietatea DSP Timiș, o utilitate.

Directoarea economică merge cu mașina instituției în concedii și weekend-uri prelungite.

De asemenea mașina este folosită pentru deplasari de acasă la sediul instituției și retur, cumpărături și alte drumuri care nu au nici o legătură cu activitatea DSP Timiș.

Unii ar spune “ei și ce mare șmecherie”? Însă, în trei ani de când Cornelia Malac Cismaș, conduce acest autoturism, a consumat câteva tone de combustibil și a cheltuit sute de milioane de lei pentru întreținerea acestuia și service, toate suportate din bugetul Direcției de Sănătate Publică Timiș.

Sursele noastre spun că directoarea economică este de neatins deoarece Cornelia Malac-Cismaș este cumnata lui Victor Malac, primar PSD în comuna Dumbrăvița, persoană foarte influentă la vârful puterii din București.

CITEŞTE ŞI: Scandal monstru într-un magazin! Un tânăr orbit de gelozie l-a bătut pe prietenul fostei iubite

Angajații din Direcția de Sănătate Publică se tem să vorbescă. Ei spun că sunt nevoiți să înghită toate ilegalitățile de sub ochii lor pentru a-și proteja locul de muncă.

Ei spun că puterea directoarei economice este atât de mare încât ar putea să dărâme întrega instituție.

Vom reveni

 

sura foto: opiniatimisoarei.ro

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Reacția lui Nicolae Robu, la panourile publicitare care promovează familia tradițională și care au împânzit Timișoara

Reacția lui Nicolae Robu, la panourile publicitare care promovează familia tradițională și care au împânzit Timișoara

Panouri de mari dimensiuni, care îndeamnă lumea să voteze DA, la referendum, au apărut în mai multe zone ale Timișoarei.

Detalii

Laura Chindriș, consilier local ALDE: ”Robu nu știe că după toamnă vine iarnă. Timișoara, fără contract de deszăpezire”

Laura Chindriș, consilier local ALDE: ”Robu nu știe că după toamnă vine iarnă. Timișoara, fără contract de deszăpezire”

Consilierul local ALDE, Laura Chindriș este nemulțumită de atitudinea nepăsătoare, spune ea, a primarului Nicolae Robu cu privire contractele de deszăpezire.

Detalii

S-au finalizat controalele pe râurile din Banat! O comisie româno-sârbă a verificat starea cursurilor de apă și modul în care sunt întreţinute digurile

S-au finalizat controalele pe râurile din Banat! O comisie româno-sârbă a verificat starea cursurilor de apă și modul în care sunt întreţinute digurile

Comisia hidrotehnică româno-sârbă a finalizat verificările de toamnă la lucrările cu rol de apărare împotriva inundaţiilor de pe teritoriul României.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Rain

10°C

Timișoara

Rain
Humidity: 99%
Wind: NW at 28.97 km/h
Tuesday 4°C / 16°C Mostly sunny
Wednesday 3°C / 16°C Sunny
Thursday 3°C / 18°C Sunny

Login