Skip to main content

Vrei să devii mecanic agricol şi să câştigi până la 4.000 de euro pe lună? Acum e şansa ta

Dacă vrei să fii mecanic agricol calificat trebuie să te grăbeşti, pentru că înscrierile durează numai trei zile.

Exte vorba despre înscrierea elevilor pentru clasa de învăţământ profesional de stat de la Centrul Româno-German de Pregătire şi Perfecţionare Profesională în Domeniul Agriculturii din Voiteg.

CITEŞTE ŞI: Trei tineri din vestul țării, reținuți de polițiști după ce au dat mai multe spargeri

Înscrierea se face la sediul Colegiului de Silvicultură şi Agricultură Casa Verde din Timişoara, Aleea Padurea Verde nr. 5, în zilele de vineri – 15 iunie, luni – 18 iunie şi marţi – 19 iunie, între orele 8:00 – 16:00.

Acte necesare:

– Dosar plic

– Fişa de la şcoala gimanzială absolvită

– Adeverinţa care să ateste dacă a fost sau nu susţinută Evaluarea Naţională

– Copie certificat de naştere

– Copie carte de identitate

– Copie carte de identitate a unui părinte

– Fişa medicală de la medicul de familie.

CITEŞTE ŞI: Nicolae Robu, audiat de procurorii DNA! Are calitate de suspect în dosarul anvelopării blocurilor

Pe data de 19 iunie vor fi afişate numele tuturor elevilor înscrişi, urmând ca pe 20 iunie să aibă loc preselecţia, care se face sub forma unui interviu.

Tot pe 20 iunie se vor afişa rezultatele, iar pe 21 iunie va avea loc proba suplimentară de matematică. Acestă testare se va face numai în cazul în care numărul elevilor selectaţi va fi mai mare decât cel al locurilor existente – 28.

În a doua parte a zilei de joi, 21 iunie, see vor afişa rezultatele probei suplimentare, iar cei nemulţumiţi de rezultatele obţinute vor putea depune contestaţii.

Rezultatele finale ale admiterii vor fi afişate pe data de 23 iunie.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Ultimele noutăți legislative din domeniul construcțiilor, prezentate firmelor de profil, în cadrul unui seminar marca CCIAT!

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Inspectoratul Județean în Construcții Timiș, sub egida Inspectoratului de Stat în Construcții, a organizat un seminar de informare privind aspecte ale legislației în vigoare în domeniul construcțiilor.

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.