Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Primarul din Sânnicolau Mare nu cedează în fața lui Robu! Vezi aici cum îi sfidează autoritatea de președinte al PNL

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce a fost dat jos de la conducerea PNL Sânnicolau Mare, primarul Dănuț Groza trece, încă o dată, peste autoritatea de președinte județean al lui Nicolae Robu și deschide un adevărat război.

Dănuț Groza, care spune că este susținut puternic de organizația locală a PNL, îl acuză pe Robu că a organizat alegeri nestatutare la Sânnicolau Mare și a pus un președinte care să joace după bunul lui plac. Acesta s-a întâlnit cu peste 350 de membrii ai organizației locale pentru a-și exprima clar punctul de vedere.

În condițiile în care la Sânnicolau există o organizație PNL activă cu peste 800 de membri, Nicolae Robu, din calitatea de președinte PNL Timiș, a orchestrat și a validat un simulacru de alegeri, cu aproximativ 30 de persoane care s-au întâlnit în secret, fără să convoace membrii sau conducerea de drept a organizației din Sânnicolau”, se arată într-un comunicat transmis de susținătorii lui Groza, care în cadrul întâlnirii le-a explicat acestora următoarele:

Toată lumea are cotizațiile plătite la zi, era dreptul nostru să fim convocați la alegeri. Putem pune la dispoziția oricărei persoane interesate dovada că ne-am plătit cotizațiile. Avem chitanțele cu ștampila PNL. Robu este supărat că nu i-am aplaudat deciziile care au băgat PNL Timiș în groapă. I-am spus că va pierde Consiliul Județean Timiș și i-am atras atenția că sub proasta lui organizare, PNL Timiș va pierde alegerile parlamentare. Exact așa s-a întâmplat, dar în loc să reorganizeze filial el este preocupat să scape de persoanele care își permit să îi spună adevărul.

Groza mai acuză și faptul că Nicolae Robu a refuzat peste 300 de adeziuni de la Sânnicolau, adeziuni validate de către Biroul Permanent local trecând și peste decizia scrisă venită de la București de a suspenda temporar orice alegeri, până la clarifcarea situației.

Când le-am dus adeziunile, la registratura PNL Timiș ni s-a spus că au primit directivă să nu comunice cu noi. Să se înțeleagă clar: pe mine nu PNL-ul m-a făcut primar. Tot ce înseamnă PNL în Sânnicolau e munca echipei mele, dar oamenii ne-au ales, pe mine și pe echipa mea, să ducem la îndeplinire proiectele importante pentru oraș. Sânnicolaul este prioritatea noastră și se pare că facem treabă bună din moment ce suntem deja invitați să ne alăturăm partidelor importante din județ. PNL Timiș își permite jocuri stupide cu primarii în condițiile în care este în opoziție la nivel național, iar la nivel de județ, PSD are aproape 70 de primari. Situația de la Sânnicolau nu este o excepție, Robu are probleme personale cu mai multe localități din județ, dar asta nu este o surpriză pentru că organizarea deficitară și alungarea primarilor din partid este ocupația preferată a lui Robu încă dinainte ca PNL să fuzioneze cu PDL. Dacă nu era PDL-ul, Robu și PNL ar fi avut 6 primari, ceilalți au plecat la PSD dinainte de fuziunea cu PDL” a mai spus Dănuț Groza.

Dincolo de explicațiile privind conflictul cu Robu, Groza a venit cu o idée inedită și le-a propus celor prezenți să înlocuiască lipsa de dialog din partid cu o comunicare în cadrul unei platforme numite „Echipa pentru Sânnicolau”. Peste 300 de persoane au răspuns pozitiv apelului său și s-au  angajat să contribuie în continuare la bunul mers al orașului, însă nu din postura de membru de partid.

Deși am fost loiali PNL-ului și în Sânnicolau am fost câștigătorii alegerilor locale și parlamentare, partidul a ales să răsplătească pierzătorii. PNL-ul este o dezamăgire pentru noi toți. PNL-ul, de la județ sau de la nivel național, nu a dat niciun beneficiu Sânnicolaului. Tot ce s-a întâmplat în orașul nostru e datorită oamenilor de aici, nu unui partid. Așa că nu avem nevoie de intermediari ca să ne păstrăm organizarea și legătura. Împreună vom rămâne Echipa pentru Sânnicolau și vom funcționa chiar mai bine pe viitor” a completat Dănuț Groza.

Ultima modificare Sâmbătă, 04 Noiembrie 2017 11:47

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

VIDEO: A fost semnată Alianţa Vestului! Primarii din Timişoara, Arad, Oradea şi Cluj-Napoca vor să se rupă de Bucureşti

VIDEO: A fost semnată Alianţa Vestului! Primarii din Timişoara, Arad, Oradea şi Cluj-Napoca vor să se rupă de Bucureşti

Astăzi, la Timişoara s-a semnat protocolul de colaborare între oraşul de pe Bega, Arad, Oradea şi Cluj-Napoca.

Detalii

Asociaţia pentru Promovarea Turismului în Timiș a fost declarată organizaţie de utilitate publică

Asociaţia pentru Promovarea Turismului în Timiș a fost declarată organizaţie de utilitate publică

Asociaţia pentru Dezvoltarea şi Promovarea Turismului în judeţul Timiş a atins un nou statut, conferit în ultima şedinţă a Guvernului României.

Detalii

Facilități pentru Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș, după ce a fost declarată de Guvern ca fiind de utilitate publică!

Facilități pentru Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș, după ce a fost declarată de Guvern ca fiind de utilitate publică!

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș a fost declarată, în ședința de Guvern de astăzi, ca fiind de utilitate publică. 

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Meteo

Cloudy

3°C

Timișoara

Cloudy
Humidity: 92%
Wind: WSW at 12.87 km/h
Monday 1°C / 7°C Partly cloudy
Tuesday -2°C / 3°C Partly cloudy
Wednesday 0°C / 3°C Snow showers

Login